Nieuwe site!

 

Welkom op mijn ‘nieuwe’ website!
Onlangs besloot ik dat ik beter vindbaar moet worden, voornamelijk omdat ik meer wil gaan doen met het arrangeren voor koren. In de afgelopen jaren als koordirigent heb ik me daar flink in ontwikkeld en ondertussen maak ik voor ieder koor fijne en zingbare arrangementen op maat. Dat wil ik voor ieder koor kunnen doen!

Ook moest er een makkelijkere link komen naar al mijn andere online locaties (social media, etc.). Deze mooie links vinden we nu onderaan de pagina’s.

Ik heb er zin in om voor diverse koren aan de slag te gaan en zal ook binnenkort mooie voorbeelden online zetten van arrangementen die ik gemaakt heb voor o.a. Popkoor Ankoor, Popkoor Emmen en Millennium-Leed. Wilt u ook een fijn arrangement op maat? Neem contact met mij op voor meer informatie!

 

Groetjes,
Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s