Gezelligheid :)

Vandaag heb ik met 3 verschillende koren opgetreden. Het was een drukke, maar vooral onwijs leuke en geslaagde dag! Alle 3 mijn koren hebben ongelooflijk goed gezongen en echt alle leden hebben hartstikke hard gewerkt. Ik ben supertrots vandaag!

Met Popkoor Emmen beten we het spits af op het ‘van Goede Grond’ festival in Emmen.
Later deed ook Popkoor Ankoor daar mee. Hetzelfde lied op 2 compleet verschillende manieren ten gehore gebracht en dat bleek verbazend leuk en gezellig! Van Popkoor Emmen is ook een mooi filmpje gemaakt.
’s Avonds met Millennium Leed hun 2e donateursavond gedaan met wéér een gezellige volle zaal. Ook mijn dames van Millennium Leed zijn weer gegroeid het afgelopen jaar. Zodra de foto’s er zijn ga ik een prachtige foto plaatsen van ons gezellige country-blok waar we de avond mee afsloten.
Iedereen; bedankt voor jullie harde werken! Jullie maken mijn werk verschrikkelijk leuk 🙂
Groetjes,
Laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s