Over

Er is een foto van mij als tweejarig meisje met een trompet in mijn handen en een orgel op de achtergrond. Trompet heb ik nooit leren spelen, maar achteraf had ik wellicht toen al een liefde voor muziek. Op mijn achtste ben ik begonnen met blokfluit spelen. Een jaar later ruilde ik die in voor een alt-saxofoon. Ondertussen leerde ik mezelf een klein beetje piano spelen en zong erbij toen ik liedjes begon te schrijven. Dat laatste ontwikkelde zich tot één van mijn grootste passies.

Vanaf 2004 studeerde ik CMS (Compositie, Muziekproductie en Studiotechniek) aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Deze studie beëindigde ik in 2008 met veel succes. Songwriting was mijn afstudeerrichting en daarnaast heb ik compositie en arrangeren als bijvakken gehanteerd.

Om liedjes te schrijven begon ik op mijn 16e een klein beetje met zingen. Pas na drie jaar vond ik dat ik dit wel aardig kon en stond ik voor het eerst als zangeres op een podium. Tijdens mijn studie heb ik in diverse bands gezongen en momenteel ben ik op zoek naar een gitarist en/of toetsenist om weer mijn mijn eigen liedjes de bühne op te gaan!

Na mijn studie ben ik als dirigente voor het dameskoor Millenium Leed uit Emmer-Compascuum beland. Dit beviel dusdanig goed dat ik ondertussen dirigente ben van een zestal koren plus mijn eigen koorprojecten. Voor alle koren schrijf ik zelf de vocale arrangementen.

Ondertussen mag ik zeggen dat muziek mijn officiële baan is en daar word ik heel gelukkig van!

p1070106

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s